Monday, March 15, 2010

MOH KITEY WEIH....


asalamualaikum...
kali ni entri aku adalah berkaitan dengan family day kluarge aku..moh kitey!! hehe.dngor je name family day kitorg da tawu kan keme org mane..
kali ni family day kitorg x mcam taun2 sblomnye.kali nikeme wat kat dlam perak jer..al maklumlah yg tertuanye duk perak..tempatnye kat teluk batik..ha..crystal bay name chalet nye..sampa jer keme kat sane,make bersiapler keme utk acara seterusnye.. cari hrta karun..aku dapat kumpulan ijo..bapak..temen betoi geng2 aku ni.. ate..dalam acara ni keme kalah ler plak..tp xpe keme mude lagi..idop mesti diteruskan.haha.maka kami teruslah berjuang demi mempertahankan negara haha
acara diteruskan sampai ke malam..sempat gak r keme berjemaah bersame waktu maghrib n isyak walopon org yg juinnye..AMATLAH RAMAI....tahlil tetap tak dilupekan..
abes jer tahlil tu..adalah acare berbbq..huhu..bab makan ni sume bersemangat jer mukenye kekeke..terutamalah aku.siap berpose lagi ewwah

abis jer mkan diteruskan dgan acara karoke..uih..aku pon juin taw..dan seperti yg dijangka pemenangnye adalah...m daud hafis...sabo je ler..kahkah..
abg cam pon menang gak..nyanyi lagu koi mil gaya..amboi2..bapak letih keme mlam tu..dgn pertandingan memancing lagi...esoknye sambil menunggu nasi lemak yg di sponsor oleh acik tamam,kami bersenam ler sikit..maklumlah..badan sume dah beso2..

lepas mkan,keme pon meneruskan agenda..mcam2 ler permainan yg dibuat..itu lah ini lah..kalo nak diceritakan sampai esok pon tak abes..dgan jayanya umah aku iaitu umah hijo menjuarai acara berkumpulan..wah bangga gler keme.siap bertakbir lagi. terbakor india kat situ dengornye..inilah yg dikatakan ngelat membawa berkat

maka tamat lah acara semuanye lepas sesi amik2 adiah..nah ini lah beberape ole2 yg smpat di snap kan..






2 je lar tuk ari ni..aku arap beno taun dpan family day keme lg meriah dari ni..dgn lebih ramai orang baru dlm fmily keme menyertainye.bior gempak punye..haha..ok asalamualaikum..

2 comments:

puteri cahaya. said...

anda ditagged. sila rujud soalan di blog saya ya.

permata said...

udah ler....baek punye jwapan.....